Services

Aangepaste services, die bijdragen aan uw resultaten

Nexans kan putten uit haar uitgebreide ervaring om te voldoen aan specifieke behoeftes en om jouw bedrijfsresultaat te verbeteren. Om antwoorden te leveren op jouw operationele problemen, verwachtingen en eisen, combineert het Nexans Service Program precies de juiste kabels met aangepaste services en creëert zo toegevoegde waarde voor je activiteiten.

SUPPLY CHAIN

Optimaliseer Voorraadbeheer

Onze specialisten maken gebruik van hoogwaardige analysetools om diagnoses uit te voeren en persoonlijke oplossingen voor te stellen om de flexibiliteit en kwaliteit van jouw supply chain te verbeteren.

  • Dit verlaagt kosten, maakt ruimte vrij in je magazijn en vereenvoudigt projectmanagement.

Op maat gemaakte verpakkingen

Wij kunnen op speciale haspels leveren en aangepaste verpakkingen gebruiken met extra bescherming (krimpfolie, bekisting, bandijzers) om de leveringen te verstevigen. Door gebruik te maken van cross-docking kunnen snel en samengevoegd leveren, just-in-time.

  • Volledig aangepast aan operationele beperkingen, om de uitrol van nieuwe projecten te vereenvoudigen, met een zo beperkt mogelijke hoeveelheid afval.

ENGINEERING

Technisch advies

Wij optimaliseren elektrische, thermale en mechanische scheepsboordontwerpen en voeren een levenscyclusanalyse uit om het milieueffect ervan te beoordelen.

  • Voor grote projecten wordt een ingenieur intern ingezet om het project te monitoren en maximale assistentie on-site te leveren.

Re-design to cost

Specialisten vinden ter plaatse oplossingen en technische alternatieven, waardoor je het kabelassortiment kunt optimaliseren en de totale aankoopkosten (TCO) zo laag mogelijk blijven.

  • Je competitiviteit stijgt door optimalisering van het assortiment, zowel procesmatig als in resultaten.

Innovatie

Voor OEM stelt Nexans R&D-beschikbaar als digital modeling, elektronenmicroscopie, laboratoriumtests en technische expertise.

  • Innovatie verkort de time-to-maket, optimaliseert de resultaten en verlaagt de ontwikkelingskosten.

KABELSYSTEMEN

Kabelsamenstellen

Kabelsamenstellen met connectoren, die aangeleverd worden in boxen voor snelle installatie op jouw schepen.

E-BUSINESS

Eigen account op “My Nexans

Via een persoonlijke en beveiligde toegang kan je bestellingen/leveringen volgen, inventaris en productbeschikbaarheid raadplegen.

  • Je vindt hier een beveiligde elektronische bibliotheek met alle technische, administratieve en commerciële documentatie voor de levensduur van een product.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten