EcoCalculator

1 Cable type
2 Product reference
3 Result

Installatiekabel volgens brandclassificatie Dca-s2,d2,a3, voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico. Vanaf 35 mm2 voorzien van geleiders met verhoogde buigbaarheid (FLEX).
Hoogflexibele installatiekabel volgens brandclassificatie Dca-s2,d2,a3, voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico
Halogeenvrije installatiekabel volgens brandclassificatie Cca-s1,d1,a1, voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een groot brandrisico. Vanaf 35 mm2 voorzien van geleiders met verhoogde buigbaarheid (FLEX).
Hoogflexibele halogeenvrije installatiekabel volgens brandclassificatie Cca-s1,d1,a1, voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een groot brandrisico.
Omvlochten voedingskabel volgens brandclassificatie Dca-s2,d2,a3, voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV. in bouwwerken en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico.
Bewapende installatiekabel volgens brandclassificatie Dca-s2,d2,a3 voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV en gebruiksfuncties met een middelgroot brandrisico. Vanaf 35 mm2 voorzien van geleiders met verhoogde buigbaarheid (Flex).
Halogeenvrije omvlochten voedings- en stuurstroomkabel volgens brandclassificatie B2ca-s1,d1,a1 voor toepassing in laagspanningsinstallaties tot 1 kV in bouwwerken en gebruiksfuncties met een zeer groot brandrisico.
H07RN-F LINEAX Eca is een soepele voedingskabel volgens brandclassificatie Eca, voor toepassing in bouwwerken en gebruiksfuncties met een laag brandrisico.
TITANEX® 90°C Eca is een soepele rubberkabel bestand tegen de zwaarste omstandigheden en is de juiste keuze voor alle verplaatsbare en vaste installaties in industriële omgevingen en voor gebruik in openbare ruimtes en tijdelijke evenementen.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten