Prijslijsten

Huidige prijslijst: NPL005.002 (+2%)

Op deze pagina kan je onze brutoprijslijst downloaden van producten voor laagspanningsinstallatiemarkt. 
De in de prijslijst benoemde producten zijn verkrijgbaar via onze distributiepartners. In de PDF-versie van de prijslijst kan je een actuele lijst vinden van al onze partners. 

Je kunt de prijslijsten downloaden in PDF- en Excel-format. De prijzen zijn ook beschikbaar via het online 2ba-platform. Eventuele toe- en afslagen op de prijslijst zijn alleen beschikbaar als Excel-bestand.

Alle in de prijslijst vermelde bedragen zijn exclusief BTW. De bruto adviesprijzen zijn in euro’s per 1000 meter, tenzij anders vermeld. Wij verwijzen in zowel de PDF- als Excel-bestanden naar een kortingsgroep (=KG), die ook vermeld staat op het advieskortingsformulier van Nexans. 

Alle prijsbestanden

Vind hieronder alle prijsbestanden:

Aanpassing kortingsgroepen

Vanaf 1 februari 2024 zijn onze kortingsgroepen (MPG) aangepast, als vereenvoudiging van onze kortingsstructuur. Het aantal MPG's is hierbij gehalveerd.

De belangrijkste wijzigingen:

  • Diverse groepen zijn samengevoegd
  • Voortaan hebben we een aparte kortingsgroep voor VD 1,5 mm2 (CB) en VD 2,5 mm2 (CC) in alle aderkleuren. De prijsverschillen tussen standaard kleuren (VD 1,5 zwart, 2,5 bruin, blauw en groen/geel) en overige kleuren zal voortaan alleen op brutoprijzen geschieden. Dit is reeds verwerkt in prijslijst NPL004.001
  • Er is een aparte MPG toegevoegd voor rollen 100 meter van YMvK 3G2,5 & 5G2,5 mm2:  CO

In het FEG prijsbestand is een conversietabblad toegevoegd, waarin je de oude kortingsgroep kunt invullen en de nieuwe kortingsgroep meteen in beeld komt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met onze regiomanagers.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten