Nexans in Nederland

Kabelfabrikant gespecialiseerd in kabels voor elektriciteitsvoorzieningen

Neem contact op

Electrify the future

Nexans Nederland is onderdeel van de multinational Nexans, met fabrieken in 34 landen en 26.000 medewerkers wereldwijd en een hoofdkantoor in Parijs.

Elektrificatie zit in ons DNA. Het is de kern van ons bestaan. Het is de reden waarom we het beste van onszelf geven om te bouwen aan een betere toekomst voor de wereld.

Lees meer over onze internationale aanwezigheid op onze wereldwijde website.

In Nederland

Nexans Nederland is gespecialiseerd in kabels voor elektriciteitsvoorzieningen. Dit zijn laagspanningskabels voor bijvoorbeeld woningbouw en de utiliteit maar ook midden- en hoogspanningskabels voor de industrie, infrastructuur, nutssector en offshore.

Dankzij de productiefaciliteiten in de Benelux zijn wij een kabelfabrikant dan kan inspelen op lokale wensen en regelgeving. Onze focus ligt op producten die makkelijk te gebruiken zijn, veiliger zijn, of helpen bij een duurzame toekomst van onze planeet.

Nexans draagt innovatie, service en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Wij ontwikkelen producten die makkelijker te gebruiken zijn, veiliger zijn, of helpen bij duurzaamheid en de energietransitie.

Tools & Services

Nexans biedt ook een uitgebreid pakket tools en services aan, zoals intelligente oplossingen voor kabelberekeningen en voorraadbeheer. Maar ook slimme haspels en recycling van kabelhaspels zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Regelgeving en datakwaliteit

Dankzij onze industriële aanwezigheid in de Benelux kunnen wij snel voldoen aan alle lokale wet- en regelgeving. Als globale speler is het onze verantwoordelijkheid mee te praten in diverse NEN commissies, waarmee een veilige elektriciteitsvoorziening gegarandeerd kan worden. 

2ba.nl
Datakwaliteit

Datakwaliteit is tegenwoordig een heel belangrijk. Op deze website kan je up-to-date informatie vinden over al onze producten. 

Wij publiceren onze productdata ook op de website 2ba.nl.

2ba

2ba is een neutrale datapool voor het digitaal uitwisselen van productgegevens tussen leverancier en afnemers op basis van de internationale ETIM standaarden. Zie ook 2ba.nl.

ETIM

ETIM staat voor Europees Technisch Informatie Model. De ETIM classificatie is een internationale standaard voor een eenduidige rubricering van (technische) producten in diverse klassen, met daar binnen allerlei bijhorende producteigenschappen. Dit maakt het onder meer mogelijk om onze productdata in jouw systeem in te laden. Meer over ETIM op de website van de ketenstandaard.

Distributiepartners

Wij leveren via de bekende elektrotechnische groothandels. Voor een actuele versie van al onze distributiepartners kan je onze meest recente prijslijst raadplegen. Dankzij de samenwerking met onze distributiepartners kunnen wij helpen om elk project tot een succes te brengen. 

 

Oplossingen voor elektrotechnische groothandels

Wij ondersteunen de groothandelmedewerkers van de distributiepartners met services zoals bijvoorbeeld een Extranet met real-time order- en voorraadinformatie. Wie bieden oplossingen voor overtollige scrap, die wij op duurzame wijze kunnen laten verwerken. En tot slot helpen we de groothandelmedewerkers met trainingen over kabels en het gebruik van kabels, waardoor ze hun kennis kunnen vergroten. 

Bekijk de oplossingen voor elektrotechnische groothandels

Data Network Solutions

Wij helpen je de slimme keuzes te maken om de uitdagingen op het gebied van datanetwerken aan te gaan, van LANmark, LANactive tot LANsense. Een lokaal team staat tot je beschikking!

Contactinformatie

telefoon, e-mail en whatsapp
Contacten in Nederland

Nexans Nederland is gevestigd in Schiedam waar een team van kabelspecialisten voor je klaar zit om advies te geven

Onze contactmogelijkheden

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten