Energieopwekking

Zoek je producten of diensten?

Het faciliteren van de geëlektrificeerde wereld van morgen met betrouwbare en hernieuwbare HV-oplossingen

Voor meer dan een eeuw heeft Nexans een centrale rol gespeeld in de elektrificatie van de wereld, waarbij ze innovatieve oplossingen biedt langs de hele waardeketen van elektrificatie. Nu meer dan ooit zijn wij de drijvende kracht naar de nieuwe wereld van elektrificatie: veiliger, duurzaam, hernieuwbaar, koolstofvrij en toegankelijk voor iedereen. We zijn toegewijd aan het vormgeven van deze geëlektrificeerde wereld met betrouwbare en duurzame HV-oplossingen. Hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en offshore windparken, zijn essentieel voor de transitie naar duurzame energie.

Als pure speler op het gebied van elektrificatie zijn wij volledig toegewijd aan het ondersteunen van de nieuwe behoeften van energieopwekkingsoperators, bouwend op decennia aan ervaring in het oplossen van complexe energieopwekkingsproblemen in de meest uitdagende omgevingen en omstandigheden. We zullen verder gaan met het ontwikkelen, leveren en uitvoeren van oplossingen voor een breed scala aan spelers in de energiesector, met een speciale focus op hernieuwbare energie van wind-, hydro-elektrische (waterkracht) en fotovoltaïsche bronnen.

50%

VAN 'S WERELDS ELEKTRICITEIT ZAL VAN WIND- EN ZONNE-ENERGIE KOMEN IN 2050

320GW

WINDENERGIECAPACITEIT DIE IN DE EU GEÏNSTALLEERD ZAL WORDEN IN 2030 (BRON: EWEA)

19%

TOENAME IN ENERGIEVRAAG TUSSEN 2019 EN 2030

+50

JAREN ERVARING IN CRYOGENE TOEPASSINGEN

Onze activiteiten

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten