Innovatie door Nexans, onze natuurlijke ambitie

“Leaner. Smarter. Simpler." Voor Nexans is innovatie de kunst om dingen beter te doen in het voordeel van onze klanten en de maatschappij.

100 M€

JAARLIJKSE R&D-INVESTERING

900

MENSEN WERKEN IN R&D

1,800 +

OCTROOI PORTEFEUILLE

50 +

NIEUWE PRODUCTEN DIE ELK JAAR GELANCEERD WORDEN

Hedendaags worden grote en complexe uitdagingen steeds belangrijker. De klimaatverandering en de overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie behoren tot de grootste uitdagingen.

Bij Nexans is het onze rol om klanten te ondersteunen om de energietransitie te realiseren. Om dit te doen, ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten, diensten en oplossingen. Deze zijn ontworpen om de implementatie te vergemakkelijken en de impact op het milieu te minimaliseren, te besparen en te optimaliseren.

Kortom, innovatie vormt de kern van wat we doen en wie we zijn - en dat is al sinds het ontstaan van Nexans meer dan 120 jaar geleden.

“ Onderzoek en innovatie vormen de kern van de strategie van Nexans en zijn een sleutelfactor in de groei en transformatie van ons bedrijf. De geschiedenis van Nexans wordt al meer dan 100 jaar gekenmerkt door innovatie, volledig in lijn met de evoluerende wereld die leidt tot grote veranderingen in de samenleving, economie en het milieu. ”

Jérôme Fournier

CORPORATE VICE PRESIDENT INNOVATIE, DIENSTEN & GROEI

Supergeleidende kabels

Maximale transmissiecapaciteit met bijna geen verlies.

Diensten en oplossingen

Nexans gebruikt haar DNA in bekabeling en elektrische systemen om een nieuwe generatie diensten en oplossingen voor klanten te ontwikkelen. Deze omvatten supply chain- en operationele services, digitale oplossingen die Internet of Things (IoT)-netwerken bevatten, technische diensten, systemen en oplossingen voor projectbeheer.

Ecodesign: innoveren voor een betere wereld

De verschuiving naar elektriciteit uit hernieuwbare bronnen vormt de sleutel tot het behalen van de klimaatdoelen. Maar hoe duurzaam is de elektriciteitsinfrastructuur zelf? Bij Nexans passen onze technische teams ecodesign-methodologieën toe om de milieu-impact van onze producten gedurende hun hele levenscyclus te verminderen.

Onderzoek en ontwikkeling (R&D)

Wij zijn een Europese leider in R&D-investeringen en technologische innovatie. Onderzoek en innovatie vormen de kern van onze strategie en het is een sleutelfactor in de groei en transformatie van ons bedrijf.

Leaner

Onze ecodesign-benadering is een integraal onderdeel van onze gestroomlijnde productiemethode, met name bedoeld om milieurisico's te voorkomen.

Smarter

"Digital twin" activabeheer en supply chain-services genereren tot 20% hoger rendement op asset en verminderen de behoefte aan werkkapitaal met 50%.

Simpler

Plug-and-play-bekabeling vermindert de kosten en complexiteit van het installeren van hernieuwbare delen in ruwe omgevingen, waarbij kapitaalkosten met 15% worden verlaagd en er kabelbesparingen zijn tot 36%.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten