Whatsapp Service

Probeer nu!

Vraag het via Whatsapp!

Er zijn tegenwoordig veel communicatiemiddelen beschikbaar. Ook bij Nexans willen wij je op veel manieren van dienst zijn.  Wij zijn telefonisch bereikbaar (010-2483444), per e-mail, via Facebook, via Linkedin en vanaf nu ook via Whatsapp.
Heb je een vraag, stuur dan een appje naar ons whatsapp-nummer 06-12735776.

Wat kan je ons vragen?

Waar kan je ons product kopen bij jou in de omgeving?  Wil je weten of we het op voorraad hebben? Heb je een technische vraag? Heb je onverhoopt een probleem met een Nexans product? Stel gerust je vraag. Wij proberen zo snel mogelijk op je vraag te reageren!

Rob van der Sluis
“ Logisch dat we bereikbaar zijn via Whatsapp, wie gebruikt het nu niet? ”
Rob van der Sluis
Algemeen Directeur Nexans Nederland

Altijd beschikbaar

Het mooie aan whatsapp is dat je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week vragen kunt stellen. Wij beantwoorden de vragen tijdens kantooruren, dus het kan voorkomen dat je even geduld moet hebben als je bijvoorbeeld de vraag in het weekend stelt.  Mochten wij niet binnen 24 uur kunnen reageren, dan moeten wij van Whatsapp je een berichtje sturen, waar je even op moet reageren. Anders mogen wij namelijk niet antwoorden.
Tijdens kantooruren proberen wij zo snel mogelijk te reageren!

AVG verklaring

Wij vinden privacy heel belangrijk, dat is ook waarom wij volledig volgens de AVG wetgeving werken, ook bij onze Whatsapp dienst. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met onze whatsapp-provider gesloten en beloven tevens dat wij voorzichtig om gaan met jouw persoonlijke gegevens. Lees hier onze volledige privacy-verklaring

Stel je ons voor het eerst een vraag via Whatsapp, dan vragen wij jou om ons je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres te sturen. Dit hebben wij nodig om jou op de juiste manier te kunnen aanspreken en om passend antwoord kunnen geven op al je vragen. Wij kunnen jouw gegevens tevens opslaan in ons CRM-pakket, je zult daar altijd een bevestiging van krijgen via je e-mailadres, met de mogelijkheid hier bezwaar tegen te maken. 

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten