Gebruiksvriendelijke oplossingen

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor woningen, utiliteitsbouw en industriële gebouwen

Gebruiksvriendelijke producten waarmee je tijd en geld bespaart

Zoek je manieren om efficiënter te werken en zo je concurrentiepositie te verbeteren? Dan ben je bij Nexans aan het juiste adres. We innoveren voortdurend om gebruiksvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen die het beste aansluiten op de behoeften van installateurs. Nexans heeft oplossingen om efficiënt te werken voor de hele branche.

Efficiënt werken doe je immers niet alleen tijdens het installeren, ook met transport en voorraadbeheer kan je tijd verliezen… of winnen!

Ontdek onze innovaties. Ze maken je leven makkelijker!

Win tijd met kabels strippen

Wie kabels installeren zegt, zegt meteen ook kabels strippen. Somt tot wel honderden keren per dag. Uiteraard wil je dan geen tijd verspillen aan lastig te ontmantelen kabels. YMvK Dca-s2 en ALSECURE® YMz1K Cca zijn nu echte EASY STRIPPABLE kabels!

Opklikbaar afrolsysteem

Met MOBIWAY™ verplaats je haspels makkelijk en het afrollen loopt vlot waardoor je tijd wint. Ook is het systeem compact én herbruikbaar. MOBIWAY™ is de handige oplossing als een ring van 100m te weinig is en een haspel van 500m teveel.

Nbox: Makkelijk afrollen

Kabelrollen wikkelen soms af in een kurkentrekker, wat tijd kost om recht te trekken. Bovendien blijft dit dan gebeuren. Wat doe je dan? Tijd besteden of weggooien? De Nbox helpt: YMvK-Dca-s2 kabel en afrolsysteem in één. De aftellende metermarkering laat ook de restlengte zien.

De kleurrijke VDbox

De VDbox heeft dezelfde kleur als de H07V-U draad die erin zit. Herkenbaar van ver in de winkel, in je bestelwagen en op de werkplaats. Je hebt altijd meteen de juiste doos vast. Bovendien is die doos supersterk en waterbestendig!

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten