Gebruiksvriendelijk

Arbeidsgemak en tijdbesparing met gebruiksvriendelijke oplossingen voor bouwwerken

Gebruiksvriendelijke producten waarmee je tijd en geld bespaart

Zoek je manieren om efficiënter te werken en zo beter te concurreren? Dan ben je bij Nexans aan het juiste adres. We innoveren voortdurend om gebruiksvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen die het beste aansluiten op de behoeften van installateurs. Nexans heeft oplossingen om efficiënt te werken.

Praktisch tijdens transport, beter draagbaar, handig om op voorraad te houden, maar bovenal om sneller te installeren. Wie wil dit nu niet?

Ontdek onze innovaties voor woningen, utiliteitsbouw en industriële gebouwen.
Ze maken je leven makkelijker!

N-LINE®

De nieuwe voorbedrade buis - Alleen voor de beste installateurs
Met onze voorbedrade buis werk je efficiënter, makkelijker én met aandacht voor duurzaamheid. Halogeenvrij en gemaakt van 30% recycled materiaal.

EasyStrippable

De makkelijk stripbare installatiekabel. Easy Strippable YMvK Dca, YMz1K Cca en YMz1K B2ca levert arbeidsgemak en tijdbesparing op!

MOBIWAY™

Met het opklikbare afrolsysteem kan je makkelijk kabel afrollen. Verplaats je haspels met hulp van de speciale handvatten. MOBIWAY™ is compact én herbruikbaar.

Nbox

Dé box met installatiekabel en afrolsysteem in één. Vochtbestendig, geen spiraalvorming en meteraanduiding met de restlengte. Werk prettiger met de stapelbare Nbox van Nexans.

VDbox

Makkelijk herkenbaar, vochtbestendig en sterk. De VDbox heeft dezelfde kleur als de installatiedraad die erin zit. De VDbox is dé verpakking voor PROFWIRE Nexans installatiedraad!

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten