Snel & Handig

Werk sneller en prettiger dankzij deze handige oplossingen voor bouwwerken

Nu nog beter: MOBIWAY MOB

Gebruiksvriendelijke producten waarmee je tijd en geld bespaart

Zoek je manieren om efficiënter te werken en zo beter te concurreren? Dan ben je bij Nexans aan het juiste adres. We innoveren voortdurend om gebruiksvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen die het beste aansluiten op de behoeften van installateurs. Nexans heeft oplossingen om efficiënt te werken.

Praktisch tijdens transport, beter draagbaar, handig om op voorraad te houden, maar bovenal om sneller te installeren. Wie wil dit nu niet?

Ontdek onze innovaties voor woningen, utiliteitsbouw en industriële gebouwen. Ze maken je leven makkelijker!

MOBIWAY MOB

Met het opklikbare afrolsysteem kan je makkelijk kabel afrollen. Verplaats de haspels met de grote handgrepen. MOBIWAY MOB is compact én herbruikbaar. Nu nog sterker, duurzamer en makkelijker in gebruik!

N-LINE voorbedrade buis

Met onze voorbedrade buis werk je efficiënter, makkelijker én met aandacht voor duurzaamheid. De buis en kabels zijn halogeenvrij en gemaakt van 30% recycled materiaal.

Easy Strippable

Ook jouw werk kan makkelijker. Zeker weten. Met Nexans Easy Strippable installatiekabel werk je sneller en efficiënter. Ontdek alle voordelen.

Nbox

Dé box met installatiekabel en afrolsysteem in één. Vochtbestendig, geen spiraalvorming en meteraanduiding met de restlengte. Werk prettiger met de stapelbare Nbox van Nexans.

VDbox

Makkelijk herkenbaar, vochtbestendig en sterk. De VDbox heeft dezelfde kleur als de installatiedraad die erin zit. De VDbox is dé verpakking voor PROFWIRE Nexans installatiedraad!

Telefoon, e-mail en Whatsapp
Hoe kunnen wij je helpen?

Onze kabelspecialisten staan voor je klaar

Klik hier

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten