VDbox, de doos die eruit springt!

Verlies niet langer tijd

Vind meteen de juiste kleur

VDbox, de doos die eruit springt!

De VDbox van Nexans valt op: je herkent de kleur en doorsnede in één oogopslag. Bovendien is de VDbox gemaakt van een speciaal, vochtbestendig karton, zodat de doos goed bestand is tegen vochtige omstandigheden op de bouwplaats. En uiteraard kan je vervolgens eenvoudig draad trekken dankzij onze makkelijk glijdende draad die nauwelijks spiraalvorming kent.

Worstel niet langer met moeilijk leesbare labels

Doosjes H07V-U 100m van 1,5 of 2,5 mm² zien er allemaal hetzelfde uit en zijn vaak enkel gemarkeerd met een (te) klein en moeilijk leesbaar etiketje. Een verkeerde doos meenemen uit de winkel of je magazijn of bestelwagen is snel gebeurd. En tijdverlies is het gevolg: terug naar de winkel of naar je bestelwagen.

“ Verspil geen tijd meer met het zoeken naar de juiste draad
in de winkel, in je magazijn, bestelwagen, of op de werkplaats
dankzij de unieke, gekleurde VDbox van Nexans! ”

VDbox werkt handig

Met VDbox heb je zulke problemen niet meer. Je vindt meteen wat je zoekt met de VDbox van Nexans: de VDbox heeft volledig dezelfde kleur als de H07V-U of VD-draad die erin zit. Bovendien staat de doorsnede (1,5 of 2,5 mm²) in het groot op alle zijden van de doos.

Je hebt meteen de juiste draad vast:

Dankzij de opvallende kleur en de sectievermelding op alle zijden is de juiste doos VD van ver te herkennen in de winkel, in je magazijn, je bestelwagen of op de bouwplaats en kan je meteen aan de slag met de juiste H07V-U draad in de juiste kleur en de juiste doorsnede.

Stevig, vochtbestendig karton gaat langer mee:

De VDbox is uitgevoerd in extra stevig en bovendien vochtbestendig karton dat stand houdt bij werkzaamheden in een vochtige omgeving of bij slecht weer.  Heb je dus een losse doos in handen terwijl de rol VD op de grond valt? Dan was het geen VDbox!

De draad glijdt makkelijker door een buis of plint:

De H07V-U van Nexans is al lang bekend om zijn lage wrijvingscoëfficiënt die extra makkelijk door buizen en plinten glijdt en daar blijven we trots op! Gebruik je een VDbox, dan ben je zeker dat je deze uitstekende Nexans draad hebt.

Beperk spiraalvorming tot een absoluut minimum:

De opening bovenaan de doos is zo ontworpen dat je de draad zo recht mogelijk eruit trekt zodat spiraalvorming tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De VDbox van Nexans - Dé Nexans verpakking voor installatiedraad

VOBbox, the box that stands out
Productgamma VDbox

VDbox is er voor H07V-U in de doorsnede 1,5 en 2,5 mm² in de standaardlengte van 100m in de volgende kleuren:

  • geel/groen
  • blauw
  • bruin
  • zwart
  • grijs
  • rood
  • zwart met wit streep
Naar de datasheet

“ Nexans' installatiedraad is al jaren een erkend kwaliteitsproduct. Dat is waarom wij voortaan onze VD installatiedraad standaard in de VDbox verpakken. ”

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten