Marktuitdagingen

FLAMEX®-kabels voor mobiliteitsoplossingen.

Rolling Stock cover image - Drivers

Het spoor maakt duurzame mobiliteit mogelijk voor het vervoer van mensen en goederen over land. Het woon-werkverkeer in zogenoemde "smart cities" kan energie-efficiënt plaats vinden met trams & metro's. Op langere afstanden zorgen treinen voor snelle verbindingen tussen steden en wordt voordelig vrachtvervoer tussen landen mogelijk. 

Bevolkingsgroei, verstedelijking, verkeersdrukte en economische ontwikkeling hebben de markt van rollend materieel gestimuleerd, waaronder hogesnelheidstreinen, elektrische treinstellen (EMU), locomotieven, trams en metro’s. De Europese markt voor rollend materieel groeit de komende jaren tot ongeveer 30 miljard euro per jaar, met een jaarlijkse groei van 2,3%. 

FLAMEX®-kabels voor mobiliteitsoplossingen

Nexans is een van de wereldleiders op het gebied van kabels voor rollend materieel. Als leverancier van oplossingen voor duurzame mobiliteit kan Nexans putten uit haar technologische expertise en innovatiekracht om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van OEMS, operators en passagiers. We bieden een volledig assortiment hoogwaardige FLAMEX®-producten voor communicatie, monitoring en energievoorziening. Wij ontwerpen en commercialiseren aangepaste servicepakketten ter ondersteuning van de operationele uitdagingen van de spoorwegsector.

Nexans kan de honderden specifieke producten leveren, die nodig zijn voor de uitrusting van een compleet treinstel. FLAMEX®-kabels voldoen aan EN 45545-2, dat wil zeggen dat deze producten halogeenvrij, niet giftig, roestvrij, een lage rookontwikkeling hebben en vlamvertragend zijn. Onze producten zijn ook ontworpen om te voldoen aan brandveiligheidstests volgens nationale en internationale normen, waaronder NFPA 130 en GOST-R 31565.

In rollend materieel constateren wij drie trends op basis van klantbehoefte, technologische ontwikkeling en wetgeving.

• Brandveiligheid

• Communicatie

• Energieverbruik

In de afgelopen jaren heeft Nexans haar expertise bewezen in de ontwikkeling van diverse kabeloplossingen, die aan deze technische factoren voldoen. Dit wordt geïllustreerd door een uitgebreid assortiment communicatiekabels, brandveilige kabels en hittebestendige voedingskabels.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten