Marktuitdagingen

FLAMEX®-kabels voor mobiliteitsoplossingen.

Rolling Stock cover image - Drivers

In het algemeen zijn de voornaamste factoren voor nieuwe ontwikkelingen bevolking en verstedelijking, digitalisering en innovatie, duurzaamheid en economische ontwikkeling in specifieke geografische zones. Deze veranderingen zijn op verschillende manieren van invloed op infrastructuur en rollend materieel.De spoorwegen vormen een antwoord op duurzame mobiliteit en het vervoer van mensen en goederen over land.

Ze verzorgen energie-efficiënt stedelijk/randstedelijk pendelen in “smart cities”, gewoon en snel reizen tussen steden en voordelig vrachtvervoer over continenten.

Bevolkingsgroei, verstedelijking, congestie en economische ontwikkeling hebben bestellingen van rollend materieel gestimuleerd, waaronder hogesnelheidstreinen, elektrische treinstellen (EMU), locomotieven, trams en metro’s. Volgens Unife was de markt voor rollend materieel ongeveer 54 miljard euro per jaar waard in de afgelopen twee jaar. De APAC-landen namen het grootste deel van de totale markt voor hun rekening met een aandeel van 44%, gevolgd door West-Europa (19%) en NAFTA (15%).

FLAMEX®-kabels voor mobiliteitsoplossingen

Nexans is een van de wereldleiders op het gebied van kabels voor rijdend materieel. Als leverancier van oplossingen voor duurzame mobiliteit kan Nexans putten uit zijn technologische expertise en innovatieve capaciteiten om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van OEMS, operators en passagiers. We bieden een volledig assortiment hoogwaardige FLAMEX®-producten voor communicatie, monitoring en stroomvoorziening. Wij ontwerpen en commercialiseren aangepaste servicepakketten ter ondersteuning van de operationele uitdagingen van de spoorwegsector.

Nexans kan de honderden specifieke producten leveren die nodig zijn voor de uitrusting van een compleet treinstel. FLAMEX®-kabels voldoen aan EN 45545-2, dat wil zeggen dat deze producten halogeenvrij, niet giftig, roestvrij, brandveilig en vlamvertragend zijn, met lage rookontwikkeling. Onze producten zijn ook ontworpen om te voldoen aan brandveiligheidstests volgens nationale en internationale normen, waaronder NFPA 130 en GOST-R 31565.

In rollend materieel constateren wij drie trends op basis van klantbehoefte, technologische ontwikkeling en wetgeving.

• Brandveiligheid

• Communicatie

• Stroomverbruik

In de afgelopen jaren heeft Nexans zijn expertise bewezen in de ontwikkeling van diverse kabeloplossingen die aan deze technische factoren voldoen. Dit wordt geïllustreerd door een uitgebreid assortiment communicatiekabels, brandveilige kabels of hittebestendige voedingskabels.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten