Grootste project van A&B Electrotechniek

Nieuwbouw zorgcentrum Breede Vliet

  • LOCATIE
    Hoogvliet - Rotterdam
  • PARTNER
    Rexel Nederland
  • Installateur
    A&B Electrotechniek

In Hoogvliet-Rotterdam is een nieuw modern verpleeghuis gebouwd met kleinschalige woonzorggroepen, een prettig thuis voor 180 ouderen die liefdevolle en deskundige zorg en ondersteuning nodig hebben. 

A&B Electrotechniek deed de volledige elektrotechnische installatie van dit project. Voor de installateur uit Zuid-Beijerland is dit het grootste project tot nu toe!

Bij het ontwerp zijn de volgende uitgangspunten van toepassing geweest: een huiselijke en veilige omgeving in een kleinschalige woonomgeving, omkeerbaar bouwen, healing environment, toepassing van zorginnovaties en aandacht voor duurzaamheid. Dit zorgt ook voor uitdagingen op het gebied van elektrotechnische installeren.

Bron: Argos Zorggroep

Halogeenvrije rookarme kabels

In het project werden onder meer  ALSECURE® YMz1K Cca en  ALSECURE® YMz1K ss Cca kabels van Nexans gebruikt. In een zorgcomplex zorgen deze halogeenvrije en rookarme kabels bij brand voor een veiligere vluchtroute en zullen de kabels de brand niet verder verspreiden. 

De kabels werden geleverd door Rexel Nederland, de distributiepartner van A&B Electrotechniek, die ook de overige elektrotechnische materialen leverde.

A&B Electrotechniek

A&B Electrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur die bekend staat om zijn projectmatige aanpak en zijn actieve, betrokken houding naar elke klant. Het familiebedrijf bestaat al bijna 30 jaar, waarbij ze nu werken met een vast team van 45 medewerkers en een vertrouwd netwerk van externe partners.

Rexel Nederland

Rexel is een wereldwijde distributeur van elektrotechnische materialen. Ze heeft een efficiënte logistieke dienstverlening waarmee een aanzienlijke kostenreductie te realiseren is, dankzij slim voorraadmanagement, ontzorgen door middel van bouwplaatslogistiek en met just-in-time en just-in-place afleveren. Meer productiviteit, meer winstgevendheid, minder belasting voor het milieu en minder faalkosten. Samen bouwen aan de toekomst!

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten