Gebouwen

Kies voor kwaliteit met de VDbox en installatiedraad van Nexans

22-feb-2022

Herken jij de opvallende VDbox al?

Je herkent de kleur en doorsnede in een oogopslag! De VDbox is gemaakt van een speciaal, vochtbestendig karton, zodat de doos goed bestand is tegen vochtige omstandigheden op de bouwplaats. En uiteraard kan je vervolgens eenvoudig draad trekken dankzij onze makkelijk glijdende draad die nauwelijks spiraalvorming kent.

Wist je dat onze VD installatiedraad nu standaard verpakt wordt in onze kwaliteitsverpakking VDbox? Wel zo handig!
 

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De VDbox is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals natuurlijk in de standaardkleuren bruin, blauw, groen/geel en zwart, zowel in 1,5 mm2 als 2,5 mm2.  

De VDbox is ook in minder gangbare kleuren beschikbaar, namelijk rood en grijs. Een speciale versie is de zwart-witte VDbox, een zwarte schakeldraad voorzien van een witte streep. Deze is bijvoorbeeld nuttig in installaties met twee zwarte schakeldraden, zo kan je ook na installatie de draden eenvoudig onderscheiden. 

Meer over de VDbox

De VDbox is de standaard kwaliteitsverpakking en is hierdoor uit voorraad leverbaar via al onze distributiepartners.  Ook is er een omdoos beschikbaar met hierin 5 VDboxen, hiermee heb je altijd voldoende VD op voorraad.

Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met de elektrotechnische groothandel of met onze regiomanagers Peggy Van Walle (zuidwest), Robin Cox (zuidoost), Walter Beenke (noord), of Jay Sewradj (midden).

Contactinformatie

Paul Borghouts

Marketing

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten