Tijdelijke stroomvoorziening

Op bouwplaatsen en evenemententerreinen is behoefte aan kabels voor tijdelijke stroomvoorziening. Je wilt graag robuuste kabels hebben, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de kabels tijdens werkzaamheden beschadigen. 

Nexans heeft voor deze markt diverse soepele rubberkabels, die exceptionele prestaties bieden en voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. De kabels zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden en blijven toch makkelijk in gebruik. 

Ze zijn geschikt voor alle verplaatsbare installaties in industriële omgevingen zoals bijvoorbeeld bouwplaatsen, kranen, machines, generatoren en lasapparatuur. Ook kunnen ze gebruikt worden in openbare ruimtes en tijdelijke evenementen zoals festivals, sportwedstrijden, markten en braderiën, waar de kabels vaak zonder bescherming op de grond liggen.

MADE TO SURVIVE

TITANEX® 90°C Eca is bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Het is de juiste keuze voor alle verplaatsbare installaties op bouwplaatsen & generatoren. Ook zeer geschikt voor festivals, sportwedstrijden & braderiën.

LINEAX H07RN-F

De rubberkabel die van alle markten thuis is

Laskabel

Stalen platen, buizen en profielen worden verwerkt tot machines, apparaten en vervoermiddelen zoals schepen. Hiervoor worden veel laswerkzaamheden uitgevoerd. Ontdek de robuuste en flexibele H01N2-D laskabels van Nexans.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten