Gebouwen

Word Kabelstripkoning op het Henk & Fred Event

5 sep. 2023

Ook wij staan dit jaar op het spraakmakende Henk & Fred Event 2023. Op dit event tonen wij dé beste installatiekabel van Nederland: Nexans Easy Strippable. Dit doen we met een kabelstripwedstrijd, waarbij je mooie prijzen kunt winnen!

Henk & Fred Event

Het Henk & Fred Event is een gezellig dagje uit met je collega’s waar je de nieuwste innovaties en ontwikkelingen ontdekt voor zowel de E- als W-installateur. Met livemuziek van René Karst (Liever te dik in de kist), lezingen van o.a. Robert Doornbos, Henry Lootens en Roel Ritsma en je maakt kans op een jaar lang gratis broodje bal. 

Op het Henk & Fred Event zul je gegarandeerd je ogen uitkijken. Vanaf de eerste stap op de beursvloer word je verrast. Er is veel te zien, te doen en te beleven, waaronder dus de stand van Nexans en ruim 80 andere deelnemende bedrijven.

Word jij de Kabelstripkoning van Nederland? :

Kom jij ook?

Ook jij kan erbij zijn. Meld je aan via deze knop:

GRATIS TICKET
Nu nog beter:  MOBIWAY Mob

Met het MOBIWAY-systeem kan je zonder verdere hulpmiddelen gemakkelijk de kabel afrollen. Het compacte systeem is zelfs in hoogwerkers te gebruiken! MOBIWAY bestaat uit een set herbruikbare flenzen, die je op speciale compacte haspels klikt. 

De nieuwe MOBIWAY MOB flenzenset is verder geperfectioneerd. Sterker, duurzamer en nog makkelijker in gebruik. Ook kan je nu Mobiway-stemen aan elkaar koppelen. Zo kan je meerdere kabels tegelijk trekken!

Meer over MOBIWAY MOB

BEN JIJ ONZE NIEUWE KABELSTRIPKONING?

Met de Easy Strippable kabels van Nexans werk je tot 90% sneller. Je hoeft alleen de mantel licht in te snijden, knikken en strippen. Minder risico om in de aders te snijden en met één handeling kan je tot wel 1 meter kabel strippen!

Ervaar het zelf en word KABELSTRIPKONING

Meld je aan voor het Henk & Fred Event, kom naar de stand van Nexans (175) en doe mee met de kabelstripwedstrijd.  Zet de snelste tijd neer en win de dagprijs: een SONOS ROAM speaker twv €199.  De drie dagwinnaars worden uitgenodigd bij Nexans om te strijden om de hoofdprijs: Een Fletcher Hotels Weekendarrangement twv € 300 en de titel KABELSTRIPKONING van Nederland.

Alle deelnemers ontvangen sowieso een Nexans magnetische polsband.

Lees onze actiepagina

Bezoek stand 175 en doe mee!

De eventdata:

Henk & Fred Event 19 sep. 2023
Houten - Nederland Toevoegen aan kalender
Henk & Fred Event 20 sep. 2023
Houten - Nederland Toevoegen aan kalender
Henk & Fred Event 21 sep. 2023
Houten - Nederland Toevoegen aan kalender

Contactinformatie

Benjamin Troost

Marketing

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten