Over Nexans

Vacature: Lead Digital Marketeer

10-jan-2023
Will you become our Digital Marketeer?

Nexans is een wereldspeler in energietransitie en jij bent dè aangewezen persoon om dit aan de doelgroep over te brengen. Jij hebt affiniteit met duurzame techniek en je weet de doelgroep op een pakkende manier te bereiken. Je werkt voornamelijk vanuit kantoor in Schiedam en het salaris kan oplopen tot maximaal € 5.000 per maand o.b.v. kennis en ervaring.

Maak het verschil als lead digital marketeer in Schiedam

De digitale wereld kent geen geheimen meer voor jou. Samen met je (inter)nationale collega’s presenteer jij Nexans perfect aan haar klanten. Je bouwt en definieert de digitale strategie van Nexans en je voert deze vervolgens samen met je (inter)nationale collega’s uit. Je kunt goed relativeren, je inleven in andere culturen en je focust je voornamelijk op het:
• bouwen, definiëren en uitvoeren van de marketingstrategie;
• beheren, analyseren en optimaliseren van de digitale klant- en partnerervaring;
• voorbereiden en ondersteunen bij het uitvoeren van commerciële acties;
• aansturen van marketingmedewerkers.

Voor deze vacature neem jij mee:

Met jouw enthousiasme en visie op digitale marketing weet jij hoe je de klanten kunt inspireren en enthousiasmeren. Je staat stevig in je schoenen en je vindt het leuk om samen met je collega’s doelen te bereiken. Je hebt ervaring opgedaan in het bedenken en schrijven van concepten, je werkt gestructureerd en je beschikt over:
• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal drie jaar ervaring in een marketingomgeving;
• kennis van verschillende mediakanalen;
• sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en Engels;
• kennis van de Franse cultuur en beheersing van de Franse taal is een pré.

Jouw werkgebied

Nexans is onderdeel van een groter geheel, in totaal is Nexans werkzaam in 34 landen met zo’n 26.000 medewerkers wereldwijd. Het kantoor van Nexans Nederland bevindt zich in Schiedam. Hier werk je samen met zo’n 15 mensen, waarvan twee marketeers. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag en Dordrecht, maar thuiswerken is ook een optie.

Als ambitieuze lead digital marketeer kun jij rekenen op:

Nexans biedt jou een afwisselende, uitdagende functie aan. Je werkt in een gezellige, informele omgeving waarbij je volop kansen krijgt om Nexans beter op de kaart te zetten. Er zijn verschillende internationale doorgroeimogelijkheden en je beschikt over veel vrijheid in je functie. Daarnaast biedt Nexans jou:
• een werkweek van 32 tot 40 uur per week;
• een salaris van maximaal € 5.000 p/m, o.b.v. kennis en ervaring;
• 13e maand en tantième regeling;
• 25 vakantiedagen + 12 ATV-dagen;
• kilometervergoeding;
• bedrijfsfitness, een fietsplan en een vergoeding in ziektekosten.

Werken bij Nexans

Nexans Nederland is onderdeel van de Franse multinational. Zij specialiseren zich in de levering van kabels voor elektriciteitsvoorzieningen. Dit zijn laagspanningskabels voor onder andere woningbouw. De midden- en hoogspanningskabels worden ontwikkeld in andere vestigingen van Nexans.

Duurzaamheid, innovatie en service zijn de kernwoorden van Nexans. Zij ontwikkelen producten die makkelijker te gebruiken zijn, veiliger zijn of bijdragen aan verduurzaming en energietransitie.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lisanne via telefoonnummer 0647412111 of mail naar lisanne@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bekijk de vacature ook op de website van onze recruiter AV

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten