Markten

Nexans en 2Connect: kabelcontract voor interconnectieoplossingen ter versterking van 20 jaar samenwerking

22 nov. 2021

  • Nexans zal zijn expertise op het vlak van productie benutten om een assortiment kabels aan te bieden in het kader van een 5-jarig raamcontract met 2Connect.
  • De kabels zullen worden vervaardigd in de fabriek van Nexans in Pioltello, Italië.

Parijs, 22 november 2021 – Nexans heeft een belangrijk contract gekregen om de unieke leverancier van kabels te zijn voor 2Connect, een bedrijf voor op maat gemaakte interconnectieoplossingen.

2Connect, gevestigd in Nederland, werd oorspronkelijk opgericht als distributeur van speciale kabels, maar heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde A-tot-Z-fabrikant van interconnectieoplossingen. Het vijfjarig contract versterkt de 20-jarige samenwerking met 2Connect en stelt Nexans in staat flexibele kabelontwerpen te leveren voor specifieke gegoten connectoren die worden gebruikt in medische, automatiserings-, machine- en industriële apparatuur.

“ We zijn erg trots dat we een team-up vormen met 2Connect als hun unieke kabelleverancier. Interconnectoren spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de energievoorziening en de veiligheid. Ons partnerschap met 2Connect past perfect bij onze ambitie om industrieën energie te geven en we zijn blij dat onze fabriek in Pioltello zal worden gebruikt om aangepaste kabels te leveren voor 2Connect. ”

Alessandro Saccani

Sales Manager Automation bij Nexans

Dankzij het raamcontract wordt de Pioltello fabriek van Nexans in Italië de unieke leverancier van kabels op maat, die geschikt zijn voor zware omgevingen in fabrieken.

“ Innovatie staat centraal in het creëren van efficiëntere en betrouwbaardere verbindingsoplossingen, en Nexans is de perfecte partner voor 2Connect dankzij hun volledige portfolio aan kabels, het vermogen om snel de specifieke vragen van onze klanten op te volgen. Altijd met een uitstekende productkwaliteit die aansluit bij de behoeften van de hoogwaardige machines van onze klanten. Met dit laatste raamcontract kunnen we blijven samenwerken met Nexans om de beste en meest geavanceerde kabeloplossingen te integreren in de sector. ”

Marc Van Der Put

2Connect CEO

Al meer dan een eeuw biedt Nexans oplossingen om de wereldwijde mobiliteitsrevolutie en de ontwikkeling van Industry 4.0 te ondersteunen door apparatuur van toonaangevende fabrikanten van energie te voorzien. Dit partnerschap versterkt de rol van Nexans als wereldleider in het ontwerp en de productie van kabelsystemen en -diensten.

Contactinformatie

Pers Contact

Corporate communicatie

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten