MILLIMAT® verwarmingsmatten

de dunste oplossing voor renovatieprojecten

Bekijk de installatievideo

MILLIMAT® - de dunste oplossing voor renovatieprojecten

MILLIMAT® zijn de verwarmingsmatten van Nexans, onderdeel van het Nexans N-Heat® elektrische verwarmingsconcepten. MILLIMAT® is geschikt in traditionele verwarmingsconcepten, maar is ook zeer geschikt voor toepassing in duurzame all-electric en NOM woningprojecten.

De verwarmingsmatten van Nexans kunnen door hun geringe opbouwhoogte van slechts 4,5 mm en eenvoudige installatie in zowel renovatie- als in nieuwbouwprojecten worden toegepast. 

Het N-HEAT®-concept

Elektrische verwarmingskabels werd in 1926 door Nexans uitgevonden. De hoogwaardige verwarmingsoplossingen van Nexans zijn in de afgelopen 100 jaar doorontwikkeld en worden in alle uithoeken van de wereld gebruikt. Zo worden de verwarmingsoplossingen gebruikt in Heathrow Airport, het Olympisch stadion (het Vogelnest) en andere Olympische sites in China, het Manhattan House in New York en ook het Centraal Station van Utrecht.

MILLIMAT®/150

MILLIMAT®/150 wordt aangeraden als elektrische vloerverwarming van badkamers, toiletten, wasruimtes en overige ruimtes waar behoefte is aan vloerverwarming met een korte opwarmtijd. 

De verwarmingsmat kan in beton, cement of in een lijmlaag worden geinstalleerd. De topvloer dient niet brandbaar te zijn en dat kunnen tegels, plavuizen, vinyl en dergelijke zijn.

Bekijk de datasheet
MILLIMAT®/100

MILLIMAT®/100 wordt aangeraden als elektrische vloerverwarming van woonkamer, keuken, gangen en andere vergelijkbare ruimtes. MILLIMAT®/100 heeft een langere opwarmtijd dan MILLIMAT®/150.

De verwarmingsmat kan in beton, cement of in een lijmlaag worden geinstalleerd. Als topvloer kunnen tegels, plavuizen, vinyl, parket en laminaat gebruikt worden. Het wordt aangeraden om een thermostaat met temperatuurbegrenzing te gebruiken als te topvloer gevoelig is voor warmte (zoals laminaat en parket).

Open de datasheet
Thermostaten

MILLIMAT® wordt exclusief thermostaat en vloersensor geleverd. Kies voor een bijpassende N-COMFORT TD Thermostaat van Nexans, of kies voor een andere thermostaat, die geschikt is voor een maximale belasting van 16A en voorzien is van een vloersensor.

Bekijk onze thermostaten

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten