N-HEAT® Elektrische verwarmingskabels

Hoogwaardige verwarmingsoplossingen van Nexans worden in alle uithoeken van de wereld gebruikt.

Behaaglijke verwarming in gebouwen

Elektriciteit is de meest voorkomende energiebron in de wereld
en wordt ook gebruikt om huizen te verwarmen. Nu het gebruik
van gas en andere fossiele brandstoffen als energiebron minder gewenst is, zoeken veel landen naar hernieuwbare en milieuvriendelijkere energie- en warmtebronnen.

Elektrische vloerwarming

Het wordt steeds populairder om huizen te verwarmen met
elektriciteit. Maakt men eenmaal de keuze voor elektrisch
verwarmen, dan zijn er talrijke oplossingen. 

Elektrische Vloerverwarming is een lagetemperatuurverwarming dat gebruikt maakt van stralingswarmte - wat betekent dat de lucht in de kamer wordt opgewarmd en er minder temperatuurverschil is
tussen vloer en plafond in vergelijking met kamers met
muurverwarming.

Het N-HEAT®-concept

Heathrow Airport, het Olympisch stadion (het Vogelnest) en andere Olympische sites in China, het Manhattan House in New York en het Centraal Station van Utrecht hebben allemaal één ding gemeen met duizende kantoorgebouwen en particuliere woningen - elektrische verwarmingsoplossingen van Nexans.

Uitgevonden in ons Noorse fabriek

De verwarmingskabel werd in 1926 in Noorwegen uitgevonden. Sindsdien hebben we hoogwaardige verwarmingskabels geproduceerd en op de markt gebracht in alle uithoeken van de wereld. De afgelopen 100 jaar hebben we ons gericht op de continue ontwikkeling van verwarmingsoplossingen, die de eisen van de markt voortdurend overtreffen.

Vandaag de dag is ons toonaangevende verwarmingsconcept, N-HEAT®, de voor de hand liggende keuze voor maximaal comfort en betrouwbaarheid. De hoogwaardige verwarmingsoplossingen zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en energiebesparend.

Verwarmingskabels van Nexans
Verwarmingskabels worden in Noorwegen geproduceerd sinds ze in 1926 door Nexans zijn uitgevonden en vandaag de dag is de fabriek gevestigd in Langhus, 20 km ten zuiden van Oslo.

 

MILLIMAT® verwarmingsmatten

MILLIMAT® zijn de verwarmingsmatten van Nexans, onderdeel van het Nexans N-Heat® elektrische verwarmingsconcept. Nexans MILLIMAT® is geschikt in traditionele verwarmingsconcepten, maar is ook zeer geschikt voor toepassing in duurzame all-electric en NOM woningprojecten.

De dunste oplossing voor renovatieprojecten

De MILLIMAT® elektrische vloerverwarmingsmatten kunnen een energiezuinige keuze zijn.  In vergelijking met wandverwarming is bewezen dat je met vloerverwarming hetzelfde comfortniveau kunt bereiken met een 2-3 °C lagere temperatuur. Kiezen voor vloerverwarming in plaats van radiatoren resulteert alleen al in een potentiële energiebesparing van 5-10%. 

In combinatie met duurzaam opgewekte stroom, zoals met zonnepanelen of windturbines, is verwarmen met de MILLIMAT® een milieuvriendelijke oplossing. Bovendien is de MILLIMAT® onderhoudsvrij en heeft een lange levensduurverwachting.

Lees verder

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten