Nieuwe datum Nexans Installers Event 2020

Donderdag 1 oktober 2020 in Bunnik

Nexans Installers Event 2020-09

Wij zijn blij dat wij een nieuwe datum voor het Installers Event hebben kunnen vastleggen. Het event zal nu op donderdag 1 oktober 2020 gehouden worden.

Het Nexans Installers Event stond gepland voor donderdag 2 april in Bunnik, maar moest helaas vanwege de COVID-19 uitbraak uitgesteld worden.
Wij hopen u nu te kunnen ontmoeten op donderdag 1 oktober 2020. Heeft u zich al ingeschreven voor de eerdere datum? U zult een e-mail ontvangen waarin wij vragen of u ook op 1 oktober het Nexans Installers Event wilt bezoeken.

Heeft u zich nog niet ingeschreven: gebruik onderstaande inschrijfformulier. 

 

Over het Nexans Installers Event 2020

Op het Nexans Installers Event wordt u uitgebreid geïnformeerd over allerlei interessante ontwikkelingen en ontmoet u vakgenoten, toonaangevende fabrikanten en natuurlijk uw Nexans relaties.  

Naast het uitgebreide lezingenprogramma mag u ook zeker de spectaculaire afsluiting niet missen. Nexans introduceert dan een nieuwe kabelinnovatie en geeft ook nog eens een prachtige Flir One warmtecamera gratis weg. 

Dit event bieden we u geheel kosteloos aan. 
Laat deze gelegenheid dus niet aan u voorbijgaan en kom op donderdag 1 oktober naar Bunnik voor informatie, gezelligheid, goed eten en een speciale afsluiter! 

Inschrijven

Wilt u zich alvast inschrijven voor het Nexans Installers Event 2020? Dit kan natuurlijk. 

Klik hier voor het Aanmeldformulier voor het Nexans Installers Event 2020.


Oorspronkelijk programma

15.00 uur Ontvangst 

Start Lezingen 

15:30 uur Kabelberekeningen, moeilijk of niet?  

Henry Lootens, docent Energievoorziening, trainer bij NEN en lid van diverse norm commissies, geeft u uitleg over de verschillende essentiële elementen van een kabelberekening.  

16:00 uur Klauke perstechnieken 

De gevolgen van een slechte kabelaansluiting of -verbinding zijn niet te overzien. HK-Electric legt uit hoe u een geleider met een kabelschoen of verbinder correct assembleert, zodat u elektrisch en mechanisch een perfecte verbinding krijgt.  

16:30 uur CPR 2020. Wat verandert er? 

Paul Borghouts, Nexans specialist en lid van de werkgroep NEN 8012, geeft uitleg over de aanstaande wijzigingen in het Bouwbesluit en NEN 8012:2020. Met ingang van 1 juli 2020 zal het Bouwbesluit aan het brandgedrag van kabels nieuwe minimale eisen stellen. Hierop zal de NEN 8012 worden aangepast. 

17:00 uur Thermografie als nieuw gereedschap voor de installateur. 

Havé Digitap geeft een workshop thermografie met diverse warmtebeeldcamera's. ZIj laten u zien hoe u in uw situatie het beste uw camera zou kunnen instellen en gebruiken. U krijgt ook tips welke camera het best bij uw situatie past. 

17.30 uur Netwerkborrel 

18:30 uur Walking Dinner 

19:30 uur Party en verloting 

21:00 uur Einde  

NEXANS BRUTOSPAREN

Doet u ook mee aan Nexans Brutosparen?

Tijdens het event was het mogelijk uw gespaarde punten meteen verzilveren en de gespaarde cadeau’s mee te nemen. Wij zoeken hier een passende oplossing voor. 

Meer over Nexans Brutosparen

 

Voorinschrijving

Klik hier voor het Aanmeldformulier voor het Nexans Installers Event 2020. U ontvangt dan per e-mail een persoonlijke uitnodiging zodra de nieuwe datum bekend is.