NEXANS EASYCALC stroomt richting de NEXANS APP

Twee worden één

De nieuwe Nexans app

Nadat Nexans eerder dit jaar EASYCALC introduceerde, de app waarmee de juiste kabeldoorsnede berekend kan worden, is nu de volgende stap gezet. Easycalc en de oude NEXANS APP zijn gebundeld in de vernieuwde NEXANS APP.

De nieuwe gecombineerde app biedt snelle en efficiënte toegang tot productinformatie (datasheets, installatiegidsen, wettelijke informatie, montage-instructies en andere nuttige documenten), de functionaliteiten van EASYCALC en in de nabije toekomst ook diverse nieuwe mogelijkheden.

Het combineren van de twee apps geeft gebruikers nu via één enkele app toegang tot alle mobiele tools. De Nexans app is volledig herzien, zowel op het vlak van design als vanuit functioneel oogpunt. Naast de integratie van EASYCALC, is de nieuwe versie van de NEXANS APP verrijkt met nieuwe functies zoals een module voor nieuwsfeeds. Er wordt hard gewerkt aan het opvullen van een FAQ sectie die gebruikers toegang zal geven tot een database met nuttige informatie over de kabelindustrie zoals normen, reglementeringen, installaties... We hebben veel aandacht besteed aan de ergonomie zodat de app nog makkelijker en soepeler in gebruik is, passend bij de huidige normen in de markt. Het uiterlijk van de app is aangepast aan de vernieuwde Nexans layout.

De nieuwe versie van de NEXANS APP is sinds 17 mei 2018 beschikbaar in de Apple Store en op Google Play.