Het hergebruik van onze haspels

Schiedam, 10 juni 2010 – Nexans gebruikt alleen al in de Europese Unie op jaarbasis ongeveer 350.000 houten haspels. In 2010 zal circa 95% vervangen worden door ‘groene’ haspels, gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Green Drums certificat
Producten met het PEFC-keurmerk geven de zekerheid dat hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Naast onze inzet bij de aanschaf van nieuwe haspels, proberen wij ook zoveel mogelijk haspels te hergebruiken. Al enige tijd kunt u op deze website een formulier invullen om ledige haspels retour te laten halen.
Wij zullen deze haspels dan zo spoedig mogelijk afhalen.
 

Met uw hulp kunnen wij de invloed van onze bedrijfstak op het milieu verder beperken.

Laat uw lege haspels nu ophalen

B2B - Stock

Na registratie op onze website wordt informatie uit uw profiel gebruikt voor het lege haspelformulier.
Ook kunt u Templates aanmaken voor veelgebruikte afhaallocaties.

Natuurlijk kan het formulier ook zonder registratie gebruikt worden. Klik dan op Retourformulier lege haspel (Gast).

Uw contactpersoon

Heijblom Wim Commercial Services
Telefoon +31102483413
Fax +31102483454
wim.heijblom@nexans.com

Over Nexans

Met energie aan de basis van haar ontwikkeling biedt Nexans, wereldwijd expert in de kabelindustrie, een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen. De Groep is een wereldspeler in de energietransmissie en -distributie, de industrie en de bouw. De oplossingen van Nexans dienen tal van marktsegmenten: van energie- en telecomnetwerken, over energiebronnen (zonne- & windenergie, petrochemie) en mijnbouw, tot de transportsector (scheepsbouw, lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, de automobielsector en automatisering). Als verantwoord industrieel bedrijf integreert Nexans duurzame ontwikkeling in haar wereldwijde en operationele strategie. Zij verbetert voortdurend producten, oplossingen en diensten, stimuleert de ontwikkeling, betrokkenheid en klantgerichtheid van haar medewerkers en introduceert veilige industriële processen met beperkte milieubelasting. Dergelijke initiatieven plaatsen Nexans in het middelpunt van een duurzame toekomst. Met een industriële aanwezigheid in 40 landen en commerciële activiteiten wereldwijd biedt Nexans werk aan 25.000 mensen en realiseerde in 2012 een omzet van 7,2 miljard euro. Nexans is genoteerd op de beurs van NYSE Euronext in Parijs, compartiment A.

www.nexans.nl