TITANEX® MADE TO SURVIVE

Het TITANEX® -assortiment soepele rubberkabels biedt exceptionele prestaties voor een probleemloos gebruik. Robuust en toch flexibel, is TITANEX®  bestand tegen de zwaarste omstandigheden en blijft makkelijk in gebruik. Intensief gebruik, extreme temperaturen en de meeste chemicaliën vormen geen probleem.
Het TITANEX®-assortiment bundelt al 50 jaar de beste eigenschappen en is hierdoor de juiste keuze voor alle verplaatsbare en vaste installaties in industriële omgevingen, zoals bouwplaatsen, kranen, machines, fabrieken en generatoren.
TITANEX® is ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en tijdelijke evenementen (festivals,  sportwedstrijden, markten en braderieën), waar de kabel vaak zonder bescherming op de grond ligt.

TITANEX® is doorontwikkeld om nog beter te presteren: Maar hoe goed is TITANEX®  nu echt?

TITANEX® MADE TO SURVIVE

Flexibel en gebruiksvriendelijk

TITANEX® is makkelijk te verwerken, ook de dikkere doorsneden. Beschikbaar met 1 ader t/m 37 aders en met doorsneden van 1 mm² t/m 630 mm². TITANEX® kabels zijn geschikt voor alle mobiele en vaste installaties.

 

Hogere slijtvastheid en verbeterde leesbaarheid van de markering

TITANEX® markering gaat 4 keer langer mee dan wat standaard is op de markt. Dit geeft de zekerheid dat de kabel vele malen gebruikt kan worden.

NIEUW! Voor meer installatiegemak is de aanduiding van het aantal aders en de doorsnede vergroot.

Robuust voor zware omstandigheden - 500% beter dan de norm -

TITANEX® is een van de meest robuuste* rubberkabels in de kabelindustrie voor binnen- en buitengebruik. Testen hebben aangetoond dat de kabel goed bestand is tegen trillingen en slijtage.

* Uit testen blijkt dat TITANEX® 5 keer de in de norm vereiste 30.000 continue cycli doorstaat.