2016

Brandveilige kabels van Nexans conform CPR

8-11-16

Voor een aantal productfamilies van Nexans in de verschillende brandklassen werd door de aangemelde instanties de conformiteit met CPR bevestigd.

Meer...

Nexans boekt drievoudig technologisch succes op het gebied van hoogspanningsgelijkstroom (HVDC) kabels

30-9-16

De nieuwste XLPE kabels van Nexans zijn geschikt voor HVDC-verbindingen tot 320 kV, al zijn de kabels inmiddels ook met succes getest voor 525 kV!

Meer...

Nexans lanceert nieuw assortiment kabels en toebehoren voor interconnectiekabelsysteem geschikt voor 72,5 kV windpark-energienetwerken

12-7-16

Nexans speelt een voortrekkersrol in de hernieuwbare energie-secor met kosteneffectieve, robuuste en eenvoudig te installeren kabelsystemen in een tijd dat windpark-koppelnetwerken worden omgezet naar een hogere spanning om zo hun capaciteit te verhogen.

Meer...

De bijna onzichtbare luchtlijnen van Nexans gaan op in het landschap van een Noors natuurgebied, in een project van Statnett

30-6-16

Statnett heeft 68 km gekleurde geleiders in bedrijf genomen op de nieuwe bovengrondse leiding in Noorwegen

Meer...

Nexans-kabels verbinden offshore-windmolenpark Beatrice met het Schotse energienet

25-5-16

In samenwerking met Siemens worden 260 km aan onderzee- en landkabels geleverd voor de 220 kV verbinding van het Beatrice Offshore Windfarm met Noord-Schotland.

Meer...

Nexans maakt MVO prestaties zichtbaar op het FIRA platform

10-5-16

Het FIRA Platform is een platform waar bedrijven hun duurzaamheidstrategie ontwikkelen en direct alle resultaten én toekomstplannen zichtbaar maken. Het platform sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op het gebied van duurzame ontwikkeling

Meer...

2015 Full-Year Results

18-2-16

Paris, February 18, 2016 – Today, Nexans published its financial statements for the year ended December 31, 2015, as approved on February 17, 2016 by the Board of Directors under the Chairmanship of Frédéric Vincent.

Meer...

Nexans’ technische conferentie over supergeleiders bespreekt nieuwe uitdagingen bij energietransitie

21-1-16

Experts van Nexans en academici ontmoetten vorige maand klanten en professionals uit de sector in Parijs om te bespreken hoe supergeleidende elektriciteitsnetten een concrete oplossing zouden kunnen bieden voor de veranderingen in het Europese energielandschap.

Meer...