Verwarmingskabels

Kiest u voor N-HEAT® elektrische verwarmingsoplossingen, dan kiest u voor onbetwistbare kwaliteit, een eeuw ervaring en de betrouwbaarheid van een leider in de industrie

NIEUW: 2018 CATALOGUS

De nieuwe versie van de N-HEAT® catalogus voor 2018 is nu beschikbaar.
Bekijk het nu!

Buitenshuis

Nexans biedt oplossingen voor buitenshuis, die zorgen voor een veilige en probleemvrije winter. (nog niet beschikbaar in NL)
Lees verder

Binnenshuis

Nexans biedt oplossingen voor nieuwbouw, renovatieprojecten, badkamers en andere vochtige ruimtes, houten vloeren, parket en laminaatvloeren.
Lees verder

Het N-HEAT®-concept
Heathrow Airport, het Olympisch stadion (het Vogelnest) en andere Olympische sites in China, het Manhattan House in New York en het Centraal Station van Utrecht hebben allemaal één ding gemeen met duizende kantoorgebouwen en particuliere woningen - elektrische verwarmingsoplossingen van Nexans. De verwarmingskabel werd in 1926 in Noorwegen uitgevonden. Sindsdien hebben we hoogwaardige verwarmingskabels geproduceerd en op de markt gebracht in alle uithoeken van de wereld. De afgelopen 100 jaar hebben we ons gericht op de continue ontwikkeling van verwarmingsoplossingen, die de eisen van de markt voortdurend overtreffen.

Vandaag de dag is ons toonaangevende verwarmingsconcept, N-HEAT®, de voor de hand liggende keuze voor maximaal comfort en betrouwbaarheid. De hoogwaardige verwarmingsoplossingen zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en energiebesparend.

Een goed ontwerp is essentieel om ervoor te zorgen dat een verwarmde vloer het best mogelijke comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie biedt. Op deze pagina's vindt u een overzicht van de gangbare toepassingen voor verwarmingskabels en aanverwante producten van Nexans. Houd er rekening mee dat deze webpagina's alleen algemene aanbevelingen bevatten. De nationale voorschriften, normen en eisen voor de installatie moeten worden nageleefd.

Verwarmingskabels van Nexans
Verwarmingskabels worden in Noorwegen geproduceerd sinds ze in 1926 door Nexans zijn uitgevonden en vandaag de dag is de fabriek gevestigd in Langhus, 20 km ten zuiden van Oslo.