2013

Kabels van Nexans versterken het Zweedse spoornet door overeenkomst met Trafikverket

18-12-13

De betrouwbaarheid van het Zweedse spoornet krijgt een enorme boost dankzij de nieuwe raamovereenkomst tussen de Zweedse transportinfrastructuurbeheerder Trafikverket en Nexans.

Meer...

Kabels van Nexans schitteren in Pinewood Studios, Verenigd Koninkrijk

11-12-13

Pinewood Studios has made a smooth transition to High Definition (HD) film and TV production by upgrading to Nexans’ network cabling solutions.

Meer...

E.ON Netz kiest voor ondergrondse aluminium kabel van Nexans

Aanleg 5,5 km lange ondergrondse bekabeling is eerste fase van 9000 MW project ter versterking van het elektriciteitsnet van Sleeswijk-Holstein

Meer...

Nexans sluit 36 miljoen euro contract met Infrabel voor levering van kabels aan het Belgische spoorwegnet

13-6-13

Nexxans heeft een raamovereenkomst ondertekend voor de levering van energiedistributiekabels van 1 kV aan Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet.

Meer...

Nexans lanceert FTTA (Fiber to the Antenna)-kabeloplossingen voor nieuwe 4G/LTE mobiele netwerken

4-6-13

Nexans heeft een innovatief assortiment FTTA (Fiber to the Antenna)-oplossingen ontwikkeld voor de cruciale snelle dataverbinding tussen het base transmitter station (BTS) en de antennes of remote radio units (RRU's). Dit stelt telecomaanbieders in staat om hun nieuwe 4G/LTE mobiele netwerken uit te bouwen.

Meer...

Nexans levert cruciale Extra High Voltage-verbinding voor waterkrachtcentrale in Ecuador

4-6-13

Nexans heeft een contract afgesloten met Sinohydro Corporation uit China. Dit omvat de levering van de cruciale Extra High Voltage (EHV)-verbinding voor de 1500 MW Coca Codo Sinclair-waterkrachtcentrale in Ecuador, die op dit moment in het Amazonegebied gebouwd wordt.

Meer...

Nexans levert onderzeese middenspanningskabels voor windmolenpark Westermost Rough

25-2-13

Het in Londen gevestigde Westermost Rough Ltd en Nexans tekenden onlangs een overeenkomst voor de levering en aanleg van onderzeese middenspanningskabels voor het windmolenpark Westermost Rough.

Meer...

Nexans levert innovatieve extraheerbare bovengrondse kabeloplossing die DST Telecom helpt bij de uitrol van FTTH op het Portugese platteland

19-2-13

Nexans heeft een omvangrijk driejarig contract gekregen van DST Telecom Group Portugal voor de levering van een bovengronds extraheerbaar kabelsysteem voor de implementatie van het breedband glasvezelnetwerk (FTTH) op het platteland van Portugal.
 

Meer...

80 miljoen euro contract voor onderzeese HVDC-kabel bestemd voor Canadees waterkrachtproject

15-1-13

De kabel zal hydro-elektrische energie van de waterkrachtcentrale bij de Muskrat-watervallen leveren aan het eiland Newfoundland.

Meer...