2012

Umbilicals van Nexans voor gas- en olievelden van Statoil op Noors continentaal plat

13-12-12

Nexans heeft met Statoil een contract afgesloten ter waarde van 45 miljoen euro. Het voorziet in de levering van statische en dynamische umbilicals, bestemd voor drie ‘fast-track’ projecten op het Noors continentaal plat.

Meer...

Nexans tekent omvangrijk contract voor de levering van onderzeese kabels voor de nieuwe HVDC-elektriciteitsverbinding tussen Italië en Montenegro

22-11-12

Nexans' expertise en ervaring in de levering van geavanceerde HVDC-interconnectieprojecten waren van doorslaggevende betekenis bij het grootste contract voor onderzeese bekabeling dat Nexans ooit gesloten heeft

Meer...

Nexans presenteert LINEAX® PLUS

11-9-12

Nexans introduceert LINEAX® PLUS, een nieuwe generatie neopreen kabels, waarin tal van specifieke eigenschappen uit bestaande kabels is verenigd.

Meer...

10-jarige mondiale raamovereenkomst met BP voor levering van umbilicals en verwarmingssystemen voor pijpleidingen aan wereldwijde olie- en gasprojecten

3-9-12

Nexans heeft een 10-jarig mondiaal raamcontract ondertekend met BP International Limited, UK voor de levering van umbilicals, DEH (direct electrical heating)-systemen, accessoires en services voor olie- en gasprojecten over de hele wereld.

Meer...

Nexans lanceert wereldwijd retourprogramma voor groene kabelhaspels

24-7-12

Nexans toont opnieuw haar betrokkenheid bij duurzame ontwikkelingen, met een nieuw wereldwijd programma voor inzameling en hergebruik van haar houten kabelhaspels.

Meer...

Hogeschool Utrecht kiest Nexans voor nieuwe ICT-bekabeling

17-7-12

HTC International heeft de herbekabeling van het faculteitsgebouw FE van de Hogeschool Utrecht afgerond. De nieuwe LANmark-6A-kabels zorgen voor 10Gb verbindingen en zijn voor 25 jaar gegarandeerd.

Meer...

Nexans' innovatieve luchtlijntechnologie helpt Braziliaanse metropolen met elektriciteitstransport

9-7-12

Om aan de toenemende vraag naar elektriciteit in de Braziliaanse metropolen te kunnen voldoen heeft Nexans, samen met energiebedrijf  Light, de innovatieve Lo-Sag™ ontwikkeld, een luchtlijn met een kern van koolstofvezel.

Meer...

Nexans start met bouw van eerste hoogspannings (HV)-kabelfabriek in Noord-Amerika

19-6-12

Nexans is gestart met de bouw van haar eerste hoogspanningskabelfabriek in Noord-Amerika.

Meer...

Nexans voltooit kabelcontract voor Beirut City Centre, een milieuvriendelijk winkelcentrum in Libanon

13-6-12

Nexans heeft zijn kabelleveringen afgerond aan Majid Al-Futtaim Properties in het kader van een kabelcontract ter waarde van $1,6 miljoen voor de levering van de voedings-, data- en vuurbestendige kabels voor het Beirut City Centre: een winkelcentrum van 158.000 m2 met een waarde van $40 miljoen.
 

Meer...

Nexans sluit contract van 16 miljoen euro met Statoil voor onderzeese umbilical

12-6-12

Nexans heeft een contract van 16 miljoen euro getekend met Statoil voor de engineering en levering van een onderzeese power umbilical van16,5 km voor de aansluiting van het Gullfaks C-platform in de Noordzee op hun onderzeese compressie- en verwerkingsapparatuur.

Meer...

Nieuwe perspectieven voor mensen met specifieke beperkingen

23-5-12

De netwerkinfrastructuren van Nexans stellen jongeren en volwassenen met een visuele-, gehoor- of spraakbeperking dagelijks in staat om beter te communiceren. Op de 180 locaties van Kentalis worden woon-en educatieve netwerken verenigd in één, digitaal LAN / WAN-netwerk.

Meer...

Nieuw contract voor de levering van 57 km hoogspanningskabels voor het offshore windpark Northwind

18-4-12

Het contract ter waarde van 50 miljoen  voor onderzeese 245 kV-kabels zal Belwind Fase 2 met Nothwind en vasteland bij Zeebrugge verbinden

Meer...

Nexans Research Center in Lyon viert 10 jaar innovatie

21-3-12

Nexans viert 10 jaar innovatie in zijn Research Center in het Franse Lyon.

Meer...

Nexans lanceert het gamma NEWSENSE™: kabeloplossingen voor medische toepassingen

16-3-12

Nexans  lanceerde tijdens de MEDTEC Europe het nieuwe merk voor microkabels en composiet stroom- en datakabels voor medische toepassingen: NEWSENSE™.

Meer...

Vierjarig contract voor de levering van verlichtingskabels voor de modernisering van Indiase vliegbases

29-2-12

Het contract met Tata Power groep in India heeft een waarde van ca. 5 miljoen euro. Het betreft gespecialiseerde midden- en laagspannings luchthavenverlichtingskabel, ten behoeve van 30 bases van de Indiase luchtmacht.

Meer...

Nexans op de Elektro Vakbeurs Venray

13-2-12

Nexans is een van de exposanten tijdens Elektro Vakbeurs Venray, van 6 t/m 8 maart in Evenementenhal Venray. Kom naar onze stand en maak kans op een mooie tablet-pc!

Meer...