Nexans op de Aspergedagen 2019

Ontdek MOBIWAY™, het opklikbare afrolsysteem van Nexans

aspergedagen 2019

Nexans is in mei en juni 2019 aanwezig op de Aspergedagen 2019, een kennis- en netwerkevenement dat REXEL samen met haar partners jaarlijks organiseert. Beleef op één van de 10 avonden de nieuwste innovaties, producten en diensten op het gebied van elektrotechniek, duurzame oplossingen en industrie. Aan het einde van de avond gaat u volop inspiratie én met heerlijke asperges naar huis.

 

MOBIWAY™, het opklikbare afrolsysteem van Nexans

MOBIWAY banner

Op de Aspergedagen 2019 stelt Nexans MOBIWAY™ voor, zijn nieuwe gepatenteerde opklikbare transport- en afrolsysteem.  MOBIWAY™ bestaat uit speciale MOBIWAY™ haspels in een nieuw handig formaat en het bijbehorende opklikbaar transport- en afrolsysteem. Hiermee wordt de haspel verplaatsen en afrollen een plezier!

Voordelen van MOBIWAY™

De haspels zijn vele malen lichter en minder gevoelig voor beschadiging dan traditionele haspels. Dankzij MOBIWAY™ kunt u kabels makkelijk afrollen, ook in moeilijke omstandigheden, zoals kleine ruimtes of hoogwerkers. Dankzij de geïntegreerde handvatten is het systeem beter draagbaar. Is de haspel leeg? Klik dan los en gebruik opnieuw.

Lees meer over MOBIWAY™, het opklikbare afrolsysteem van Nexans

 

Stem op de innovatie van de dag

Innovaties staan centraal tijdens de Aspergedagen. Daarom kunt u iedere avond stemmen op de innovatie van de dag. Op de laatste Aspergedag wordt de winnaar van de Rexel Innovatieprijs 2019 bekend. Door te stemmen maakt u tevens kans op een Google Home Mini Speaker! Stem op de MOBIWAY™ van Nexans!

 

Openingstijden Aspergedagen:

De Aspergedagen zijn geopend van 17:00 – 21:00 uur.
Inclusief zeer uitgebreid aspergebuffet!

 

Data en locaties:

Klik op de links om u te registreren

14 mei Van der Valk, Heerlen
Terworm 10, 6411 RV Heerlen
15 mei Scelta, Venlo
Heymansstraat 35, 5927 NP Venlo
16 mei De Efteling, Kaatsheuvel
Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
21 mei Van der Valk, Assen
Balkenweg 1, 9405 CC Assen
22 mei Van der Valk, Apeldoorn
Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn
23 mei Van der Valk, Vianen
Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen
12 juni Van der Valk, Dordrecht
Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht
13 juni Van der Valk, Nootdorp
Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp
19 juni Taets, Zaandam
Hemkade 18, Zaandam
20 juni Van der Valk, Akersloot
Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot

Uw contactpersoon

Paul Borghouts Product Manager
Telefoon 0031 10 2483426
paul.borghouts@nexans.com

Over Nexans

Nexans brengt energie tot leven via een uitgebreid assortiment kabels en kabeloplossingen die wereldwijd klanten helpen betere prestaties neer te zetten. De teams van Nexans stellen zich als partners ten dienste van hun klanten in vier grote sectoren: energietransmissie en -distributie (energienetten op het land en onderzees), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en bouw (commerciële en residentiële bouw en datacenters). De strategie van Nexans is gebaseerd op de voortdurende innovatie van producten, oplossingen en diensten net als op de ontwikkeling van haar werknemers, de begeleiding van klanten en de introductie van veilige en milieuvriendelijke industriële processen. In 2013 werd Nexans de eerste speler in de kabelindustrie die een Stichting oprichtte om duurzame initiatieven te ondersteunen die achtergestelde gemeenschappen wereldwijd toegang tot energie geven. Nexans is een actief lid van Europacable, de Europese associatie van fabrikanten van draad en kabel, en ondertekende het Europacable Industry Charter. Met dit handvest drukken de leden hun inzet uit voor de beginselen en doelstellingen van ethische, duurzame en hoogwaardige ontwikkeling en productie van kabels. Met een industriële aanwezigheid in 40 landen en commerciële activiteiten wereldwijd biedt Nexans werk aan bijna 26.000 mensen. De Groep realiseerde in 2015 een omzet van 6,2 miljard euro. Nexans is genoteerd op de beurs van NYSE Euronext in Parijs, compartiment A.

wwww.nexans.nl