De antwoorden van Nexans

Veiligere en groenere kabeloplossingen

Nexans' answersNexans biedt een volledig gamma van innovatieve kabeloplossingen om de veiligheid en de milieuvriendelijkheid van de huidige gebouwen te verzekeren.

  • Residentieel: Bovenop de standaardkabels biedt Nexans een volledig gamma aan gespecialiseerde kabels en netwerkoplossingen die voldoen aan de groeiende eisen van de informatierijke moderne woning, terwijl ze ook voldoen aan nieuwe niveaus van veiligheid en comfort.
  • Openbare en kantoorgebouwen: Nexans werkt nauw samen met aannemers en installateurs om behoeftes te identificeren voor specifieke gebouwen en nieuwe functies, zoals Data Centers, Security Services en Storage Area Networks (SAN). In sommige gevallen impliceert dit het upgraden naar hoogwaardigere koper- en glasvezelkabels en actieve en passieve apparatuur. In andere gevallen vereist dit het samenvoegen van multifunctionele toepassingen (bijvoorbeeld Voice en Video-over-IP) op een verbeterd LAN-systeem.
  • Industriële gebouwen : Aangezien Ethernet aan een snelle opmars bezig is en een gemeenschappelijk platform wordt voor de fabrieksomgeving, door het onderling verbinden van machines, robots en fabrieksuitrusting met de front- en backoffice, heeft Nexans een aantal industriële oplossingen ontwikkeld, met inbegrip van open standaarden en architecturen en Industrial Ethernet. Brandveilige kabels beschermen zowel mensen als de fabrieksinfrastructuur. Industriële kabels zijn milieuvriendelijk (zonder lood, laag EMI) en zijn volledig recycleerbaar.