Nieuws

Filter
previous 123456789101120 next

NEXANS EASYCALC stroomt richting de NEXANS APP

14-5-18

Easycalc en de oude NEXANS APP zullen gebundeld worden in de vernieuwde NEXANS APP, aangevuld met nieuwe functionaliteiten

Meer...

Nexans introduceert MILLIMAT® elektrische vloerverwarming

30-4-18

Nexans MILLIMAT® is geschikt in traditionele verwarmingsconcepten, maar is ook zeer geschikt voor toepassing in duurzame all-electric en NOM woningprojecten. MILLIMAT®/150  is geschikt voor badkamers, wc’s en andere ruimtes met een korte opwarmtijd

Meer...

Nexans draagt bij aan de kringloopeconomie door het opstarten van Nexans Recycling Services

15-11-17

In het kader van haar toewijding aan duurzame ontwikkeling heeft Nexans een kabelrecyclingservice opgestart die de klanten en partners van de Groep in staat zal stellen om hun overblijvende koper- en aluminiumkabels te gelde te maken en af te voeren en tegelijkertijd bij te dragen tot de circulaire economie.

Meer...

Bepaal de juiste kabelsectie met EASYCALC™

Een kabelsectie bepalen vergt flink wat rekenwerk met uiteenlopende factoren. EASYCALC™ van Nexans maakt het de professional makkelijk.

Meer...

Prestatieverklaring (DoP) nu ook per productfamilie te downloaden

26-6-17

Om het beheer van documenten voor onze klanten te vereenvoudigen kunt u vanaf heden ook een prestatieverklaring downloaden voor een gehele productfamilie (Familie DoP).

Meer...

Nexans Nederland levert eerste CPR-gecertificeerde kabels

24-2-17

Na een overgangsperiode van een jaar wordt per 1 juli 2017 de toepassing van CPR op kabels verplicht. Om aan de nieuwe CPR te kunnen voldoen heeft Nexans een nieuwe generatie brandveilige kabels ontwikkeld

Meer...

De Nexans Foundation lanceert zijn 5e projectoproep ten voordele van een betere toegang tot elektriciteit!

31-1-17

Het aftellen is gestart! De Nexans Foundation lanceert zijn 5e projectoproep om sociale en humanitaire projecten te ondersteunen die de strijd aangaan met energie-armoede waar ook ter wereld.

Meer...

Brandveilige kabels van Nexans conform CPR

8-11-16

Voor een aantal productfamilies van Nexans in de verschillende brandklassen werd door de aangemelde instanties de conformiteit met CPR bevestigd.

Meer...

Nexans boekt drievoudig technologisch succes op het gebied van hoogspanningsgelijkstroom (HVDC) kabels

30-9-16

De nieuwste XLPE kabels van Nexans zijn geschikt voor HVDC-verbindingen tot 320 kV, al zijn de kabels inmiddels ook met succes getest voor 525 kV!

Meer...

Nexans Nederland lanceert een nieuwe webtool om de REACh-conformiteit van zijn producten te checken

2-8-16

De NEXANS TRACKER biedt regelgebonden informatie over de zogenaamde ‘zeer zorgwekkende stoffen’ (SVHC - Substances of Very High Concern).

Meer...

14 nieuwe projecten voor 2016 voor de Nexans Foundation

12-7-16

Het selectiecomité en de Raad van Bestuur kozen tijdens de bijeenkomst van mei 2016, de projecten die de Stichting in 2016 zal steunen. 14 van de 89 ingediende projecten werden weerhouden.

Meer...

Nexans lanceert nieuw assortiment kabels en toebehoren voor interconnectiekabelsysteem geschikt voor 72,5 kV windpark-energienetwerken

12-7-16

Nexans speelt een voortrekkersrol in de hernieuwbare energie-secor met kosteneffectieve, robuuste en eenvoudig te installeren kabelsystemen in een tijd dat windpark-koppelnetwerken worden omgezet naar een hogere spanning om zo hun capaciteit te verhogen.

Meer...

Video: Nexans brengt energie tot leven

2-7-16

Bekijk in 3’30 hoe Nexans energie tot leven brengt en zich aanpast om oplossingen te bedenken voor toekomstige uitdagingen.

Meer...

De bijna onzichtbare luchtlijnen van Nexans gaan op in het landschap van een Noors natuurgebied, in een project van Statnett

30-6-16

Statnett heeft 68 km gekleurde geleiders in bedrijf genomen op de nieuwe bovengrondse leiding in Noorwegen

Meer...

Nexans-kabels verbinden offshore-windmolenpark Beatrice met het Schotse energienet

25-5-16

In samenwerking met Siemens worden 260 km aan onderzee- en landkabels geleverd voor de 220 kV verbinding van het Beatrice Offshore Windfarm met Noord-Schotland.

Meer...

Nexans maakt MVO prestaties zichtbaar op het FIRA platform

10-5-16

Het FIRA Platform is een platform waar bedrijven hun duurzaamheidstrategie ontwikkelen en direct alle resultaten én toekomstplannen zichtbaar maken. Het platform sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op het gebied van duurzame ontwikkeling

Meer...

Vierde oproep van de Nexans Foundation voor sociale en humanitaire projecten betreffende een betere toegang tot energie

25-1-16

Bent u een NGO / NPO met projecten die achtergestelde gemeenschappen waar ook ter wereld een betere toegang tot energie geven?

Meer...

Nexans’ technische conferentie over supergeleiders bespreekt nieuwe uitdagingen bij energietransitie

21-1-16

Experts van Nexans en academici ontmoetten vorige maand klanten en professionals uit de sector in Parijs om te bespreken hoe supergeleidende elektriciteitsnetten een concrete oplossing zouden kunnen bieden voor de veranderingen in het Europese energielandschap.

Meer...

6 health centers and 6 Women’s Houses powered by solar energy in Madagascar

14-1-16

SOS Villages d’Enfants (SOS Children's Villages) has created, in 2011, six Community Resource Centers to support the most disadvantaged communities in six districts of the region.

Meer...

Indonesia: construction of two schools through the partnership established between the ars86care Foundation and the Nexans Foundation

8-1-16

Last December in 2015, ars86care foundation held a Hand Over Event for two schools located in the periphery of Yogyakarta, Central Java.

Meer...
previous 123456789101120 next